2. maaliskuuta 2016

sleep doesn't help if it's your soul that's tiredse taisi olla se aamu, kun puoli kahdeksalta istuin kahvilassa juomassa aamukahvia ja kirjoittamassa hänestä. se aamu, kun herätys oli viiden sijasta kello kuusi, kun olin ennen aamukahvia istunut autossa jo neljäkymmentä minuuttia. se aamu, jolloin aamukahvissani näytti olevan tähtitaivas. se aamu, kun minua palelsi, ahdisti, jännitti, oksetti. se aamu, jolloin en pystynyt syömään aamupalaa ja jolloin vihdoin päätin, että nyt saa riittää. ainakin hetkeksi.

on kieltämättä todella omituista havahtua siihen, kun kysyy itseltään, että miksi helvetissä minä kiusaan itseäni näin? kun iltapalan sijasta nielen kyyneleitä, kun vasten tahtoani taas kuitenkin suostun (miten voikaan olla niin vaikeaa sanoa ei), kun pahoinvointi on jatkuvaa, kun hiukset ovat samoilla leteillä kolmatta päivää. miksi en vain osaa lopettaa?

huomaan haaveilevani keväästä, helpotuksesta, rohkeudesta, radikaaleista muutoksista. voisinpa vaan nukahtaa ja herätä vasta toukokuussa. olla silloin täysin uusi minä - sellainen, josta haaveilen. ei tälläinen rikkinäinen, uupunut, kyllästynyt. tahtoisin vain uskaltaa. mutta miten ikinä voisin?

tuntuu, että tämä talvi vain jatkuu. viime syksy kesti ikuisuuden, en jaksa enää toista ikuisuutta.

aurinko paistaa vaaleanpunaisille seinille, minulla on kädessä toinen mukillinen kahvia. siitä aamusta on jo aikaa, mutta jotain olen saanut päätettyä. minä en aio kiusata enää itseäni näin, ehkä hetken kuitenkin, mutta en kauaa. minä en tahdo olla onneton - tahdon olla vain ja ainoastaaan onnellinen. (niin kun olin viime lauantai yönä, hänen kätensä ympärilläni, hänen sanansa korvissani ja kun eilen pystyin syömään kaksi ruisleipää ilman olon pahenemista.)

vielä annan mahdollisuuden, koska sellainen minä nyt vain olen.

14 kommenttia:

 1. Hansu sä olet kaikki mitä mä oon koskaan halunnut olla 💚

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. höpö höpö, äläs nyt! kiitos kuitenkin ♥

   Poista
 2. Juuri nyt haluaisin istua sun viereen ja halata. Hymyillä sulle ja tehdä sulle letit. Kertoa sulle kaikista kauniista asioista. Mutta koska olet siellä ja mä täällä ja sä olet sä ja mä olen mä, niin haluan vaan toivoa sulle lyhyttä talvea, selkeää tähtitaivasta, hymyjä vierailta, kissan kehräystä, selkään piirtämistä, puhtaita lakanoita ja iloisia ääniviestejä. Nämä kantavat mut kohti valoa, toivottavasti sinutkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi miten ihana viesti, kiitos paljon! kaikkea hyvää sinulle pus!

   Poista
 3. Kun luin tämän postauksen otsikon, se iski ja lujaa. Niin se vaan on tällä hetkellä. Minulla juuri täällä.

  VastaaPoista
 4. kaikkea hyvää ja kaunista sinulle!

  VastaaPoista
 5. Halauksia ♥ Rakastan siun tapaa kirjoittaa asioista.

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Tiivistit juuri sanoiksi monet sellaiset sisälleni kadonneet tuntemukset, jotka ovat olleet läsnä mutta varjoissa niin että en ole osannut katsoa niitä silmiin ja nimetä keitä ne ovat.
  Tulisipa kevät pian. Keväisin tapahtuu kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, tulisipa kevät pian ja olisi mahdollisimman lempeä meille kaikille. haleja!

   Poista