19. elokuuta 2014

"I wish I could be more."


kaipaan yhdeksästä kolmeen päiviä ja pitkää tukkaani. pitäisi kai vihdoin purkaa laukut ja siivota. peiliin voisi liimata "älä katso, jos olet huonolla tuulella" -lapun. ulkona sataa kaatamalla ja paistaa aurinko. en juonut tänään aamukahvia. olo oli omituisen tyhjä. on edelleenkin. nyt jo salamoikin.

millaiset postaukset miellyttää teitä eniten? pohdiskelua, tajunnanvirtaa, paljon kuvia, mitä?
jonkinmoinen ahdistus koko sosiaalista mediaa kohtaan. ehkä vähän koko maailmaakin.

onneksi raitapaidat saavat kaiken näyttämään paremmalta. myös minut. sinutkin.

8 kommenttia:

 1. Mie rakastan siun blogia! Jotenkin siun kirjoitukset ja kuvat on todella kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niiin kiva kuulla!!! kiitos hurjan paljon kehuista ♥

   Poista
 2. kaikki käy, mutta tajunnanvirta miellyttää aina kaikkein eniten.
  oot ihana! ♥ haluaisin osata olla vakkarikommentoija tai edes joskus sanoa jotain kivaa, mutta oon ehkä maailman laiskin kirjoittamaan kommenteja, joten se sitten aina jotenkin jää. mutta että tiedätpähän nyt että ainakin minä luen aina hiljaisuudestani huolimatta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hih!!! sinä itse olet myös varsin ihana! mulla on vähän sama juttu ja nyt oon yrittänyt tsempata ja jättää kivoja kommentteja useammin, ne kun piristävät itseäkin hih ♥

   Poista
 3. Oh, kaikenlaiset käy! Tajunnanvirta lämmittää mieltä sikäli, että se vie erilaisille ajatuksen raiteille, (ehkä harhapoluillekin) ja saa aina ajatuksiin tiettyä.. tuiketta? Sellaista läikehdintää. Taikka sitten muuten punoo ajattelua sillä tavoin, minkälainen rytmi tekstillä on. Ja myös koska.. runollisuus on rakkautta. Käy tällaiselle runotytölle kuin olen (taiainakinkoenolevani) c:

  VastaaPoista
 4. Tajunnanvirtaa! Tykkään niin kovasti sun kirjotustyylistä. :) Mutta toisaalta ei sun kuvatkaan yhtään pöllömpiä ole x)

  VastaaPoista