25. toukokuuta 2014

mum of naturejoin tänään aamukahvit yksikseni pihalla, elohopea ei ollut vielä ehtinyt kohota kolmeenkymmeneen. tuuli suhisi metsässä ja olo oli täynnä rauhaa. nyt enää viimeiset tsempit, pari hassua koulutehtävää ja englannin kielioppi koe. sitten se on ohitse, kolme kuukautta vapautta edessäpäin. en ehkä voisi olla paljoa onnellisempi. paitsi ehkä sitten illemmalla, kun leijonat saavat kiiltävät kultaiset mitalit kaulaansa. kaupasta jätskiä ja elämä hymyilee.

7 kommenttia:

 1. .. I'm giving up on you, niinkö? toivottavasti et sentään, sillä tahtoisin niin kovasti tutustua sinuun - vaikutat hirmuisen suloiselta ja rakastuttavalta, sielultasi vanhalta ja samalla vielä niin nuorelta. ja olet vieläpä todella kaunis, ihan oikeasti.
  entä minä sitten? itsekin olen nuori, en ehkä niin kaunis, mutta... niin noh, kuitenkin. rakastan john greeniä ja j.r.r.tolkienia, syviä keskusteluita ja läheisyyttä, yöuintia, seikkailuja ja spontaanisuutta, englanniksi puhumista, teetä, laulamista ja toisen kuuntelemista (varsinkin laulutaitoiset miehet livenä, oih!), coldplaytä ja ed sheerania ja ellie gouldingia. kissojen pehmoista turkkia. korvapuustien ja vuodenaikojen tuoksua. siispä hei :-)
  t. se yks ''linni''

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi en oo ennen edes ajatellu kyseistä biisiä!! hih ihana kommentti, tuli kyyneleet silmiin. kiitos kultaisista sanoista. sinäkin olet kaunis ihminen. ja muhun saa kyllä tutustua!! ihana sinä :—) en oikeen edes keksi mitä sanoisin, muuta kuin että kiitos vielä kerran!

   Poista
  2. hihii voi sinua ♥ voisinko saada sun meilin, niin voisin pistää pidempää viestiä? :-)

   Poista
  3. hanna-maija95@hotmail.com :-*

   Poista
 2. voisitko tehdä vaikka top 5 lemppari blogit - postauksen? :--) olisi hauska tietää mitä blogeja luet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo voisin!! :-) kunhan saan aikaseks heh

   Poista